ANALİG Oryantiring’de Mersin karması belli oldu


 

ANALİG Oryantiring Mersin İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü’nde düzenlenen organizasyon, 13 farklı okuldan 94 sporcunun katılımıyla büyük çekişmeye sahne oldu.

Haber Merkezi

 

Harita ve pusula yardımıyla belirlenen hedeflere en kısa sürede ulaşmaya çalışan sporcular, hem bireysel dereceler hem de Mersin İl Karması’na seçilebilmek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculardan oluşturulan 20 kişilik Mersin ANALİG İl Karması, 16-18 Haziran 2026 tarihlerinde Batman’da gerçekleştirilecek Bölge Finalleri’nde Mersin’i temsil etme hakkı kazandı.

Küçük Erkekler kategorisinde Kerem Arda Ergün birinci olurken, Emir Saygın Özyiğit ikinci, Sadam Darviş üçüncü sırada yer aldı. Küçük Kızlar kategorisinde ise Büşra İlhan zirvede yer alırken, Gülümsün Akpolat ikinci, Hiranur Koca üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler kategorisinde Sümer Efe Kurt birinciliği elde ederken, İlyas Görkem Sezer ikinci, Furkan Ulak üçüncü sırayı aldı. Yıldız Kızlar kategorisinde ise Aysel Erva Karadaş birinci, Bengisu Aslan ikinci ve Ravza Ersoy üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Batman’da düzenlenecek Bölge Finalleri’nde mücadele edecek sporculara başarı dileklerini iletirken, organizasyonda emeği geçen antrenörleri ve okulları da tebrik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 

 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber