Mersinli Yağız Türkiye Şampiyonu oldu


 

Mersinli sporcu Yağız Alıcı, Marmaris’te düzenlenen Türkiye Açık Su Yaz Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’nde elde ettiği başarıyla hem Türkiye şampiyonu oldu hem de Milli Takım’a seçildi.

Haber Merkezi

 

2-5 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda mücadele eden Mersin Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu Yağız Alıcı, 2 bin metre yarışını 26 dakika 11 saniyede tamamlayarak 12 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu'na ulaştı.

Gösterdiği üstün performansla dikkat çeken genç sporcu, bu derecesiyle Açık Su Yüzme Milli Takımı kadrosuna seçilerek Türkiye'yi uluslararası organizasyonlarda temsil etme hakkı kazandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, elde edilen başarıdan duyulan gurur dile getirilirken, Türkiye şampiyonu Yağız Alıcı ve antrenörü Volkan Burak Tuncil tebrik edildi. Açıklamada, genç sporcunun başarılarının devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Mersin sporunun gelecek vadeden isimleri arasında gösterilen Yağız Alıcı'nın elde ettiği bu önemli başarı, kent spor camiasında da sevinçle karşılandı. Milli forma altında mücadele edecek genç yüzücünün uluslararası arenada da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber