BOZYAZILILAR YAĞMUR DUASINA ÇIKTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZYAZILILAR YAĞMUR DUASINA ÇIKTI!


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde vatandaşlar, yağmurun yağmamasından dolayı yaşanan kuraklık ve susuzluk nedeniyle yağmur duasına çıktı.

Bozyazı'da serada sebze ekimi yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar, yağmur yağmamasından dolayı Sırtlan Dağı zirvesinde yağmur duasına çıktılar. Sırtlan Dağı zirvesinde gerçekleştirilen yağmur duasına, Tekeli, Gözce, Gözsüzce ile Aydıncık’ın Karadere mahallelerinde oturan ve geçimlerini serada sebze ekerek sağlayan vatandaşlar ile cami imamları katıldı. Yağmur duasının gerçekleştirildiği Sırtlan Dağı’na yol olmadığından dolayı vatandaşlar, traktör ve arazi araçları ile zirveye çıkabildi. Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü’de vatandaşların yağmur duası sırasında su sorunu yaşamaması için, su arazözü gönderdi. Burada vatandaşlar toplu olarak namaz kıldı. Namazın ardından Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından imamlar öncülüğünde yağmur duası yapıldı. Duaların ardından vatandaşlara etli pilav ikram edildi.

Yemeğin ardından vatandaşlar öğle namazı kılıp, yeniden dualar ederek, yağmur yağmasını temenni ettiler. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA