Mersin Limanı’nda yaklaşık 5 milyarlık milyonlarca hap ele geçirildi


 

Mersin Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, 124 bin pakette, piyasa değeri 4 milyar 960 milyon, toplamda 12 milyon 400 bin adet tramadol etken maddesi olan tamol x 225 miligram hap ele geçirildi.

Koray Ünlü

 

Mersin Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu etkisi olan milyonlarca hap ele geçirildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Pakistan’dan Mersin Limanı’na gelen özet beyan kapsamı işlem gören, içerisinde 40 palet havlu ve poşet türü eşya olduğu beyan edilen konteynerde yapılan tespit işleminde, beyan dışında ürünlerin olduğunu belirlendi. Bunun üzerine konteynerde arama yapan ekipler, beyan harici olarak toplam piyasa değeri 4 milyar 960 milyon tramadol (orta ve orta şiddetli ağrıları tedavi etmek için kullanılan sentetik bir opioid narkotik ağrı kesici) etken maddeli tamol x 225 miligram marka toplam da 25 palet üzerinde yaklaşık 9 bin 920 kilo 248 koli içerisinde 124 bin pakette toplam 12 milyon 400 bin adet kapsül ilaç ele geçirildi.

Operasyon kapsamında Ö.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber