MSK Akademi çeyrek final şansını kaçırdı


 

Türkiye Basketbol Federasyonu yurt içi faaliyet programı kapsamında Sivas’ta düzenlenen U18 Yükselme Grubu’nda MSK Akademi, çeyrek final bileti için karşılaştığı Beşiktaş’a 68-62 mağlup oldu.

Suat Özdal

 

Karşılaşmanın ilk yarısını 29-27 önde kapatan Beşiktaş, üçüncü periyotta ortaya koyduğu etkili oyunla final periyoduna 53-41 üstün girdi. Son çeyrekte farkı eritmek için büyük mücadele veren MSK Akademi’nin çabası yeterli olmadı ve siyah-beyazlı ekip sahadan 68-62 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı.

MSK Akademi’de Ata Vatansever ortaya koyduğu performansla dikkat çekti. Genç oyuncu mücadeleyi 31 sayı, 2 asist ve 5 ribaunt ile tamamladı ancak bu performans galibiyet için yeterli olmadı.

Takımın önemli isimlerinden Anıl Alyanak ise yaşadığı sakatlık nedeniyle yalnızca 27 saniye süre alabildi. Anıl’ın erken kenara gelmesinin ardından oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş, üstünlüğünü koruyarak turu geçen taraf oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber