1 TL gelir yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

1 TL gelir yok!


 

Artan eleştirilere Ali Tekin’den yanıt:

ALİ ŞANLI

Bir süre önce Mersin İdman Yurdu’nun başına sürpriz bir şekilde gelen ve başkanlık koltuğuna oturan Ali Tekin’e yönelik eleştiriler artarken, önemli açıklamalar geldi.  
Genel kurulda kulübün hedeflerini yüksek tutan ve kulübe sabit akarlar kazandırarak borsaya açılacaklarını söyleyen Tekin’in kulübün kısa vadedeki sorunlarına dahi çare bulmakta zorlandığı iddia edilirken Tekin, borçların yapılandırılacağını açıkladı. 
MİY Başkanı Tekin, yönetime gelir gelmez borçlar nedeniyle 3 puan silinme durumu olduğunu, bu sorunu çözdüklerini kaydetti. Şu anda hesap hareketi olmamasının en büyük problemleri olduğunu belirten Tekin, “Bizim takımımıza herhangi bir para gelemiyor. Ben başta 'elden asla kimseden para almayacağım, elden kimseye de para vermeyeceğim' dedim. Borçlar nedeniyle hesap hareketinin tamamında elektronik icra var. Takımın bir tek lira geliri yok. Herhangi bir yerden yardım da gelemiyor. Bu borçlarımızı yapılandırmaya gideceğiz. 3­5 kişiyle görüştük. Bütün borçları yapılandıracağız. Federasyon gelirlerine 12,5 yıllık temlik var. Bunları federasyonla görüşüyoruz. Borcumuz olan insanları küstürmüşler. Onlarla da yeniden irtibata geçip, anlaşmaya çalışıyoruz”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA