Son dakikaya kadar mücadele çağrısı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Son dakikaya kadar mücadele çağrısı!


 

MİY Teknik Direktörü Arıkdoğan: “Takımımız gol yiyince her şey bitti gibi oynamaya başlıyor. Maçın 90 dakika olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu takım bu ligde kalacaktır, kimse korkmasın” dedi.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında geçtiğimiz hafta deplasmanda Altınordu'ya 3-1 yenilen Mersin İdmanyurdu, ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. 7 maçtan 2 galibiyet, bir de beraberlik alan kırmızı-lacivertli ekip, 7 puanla 14. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Balıkesirspor'u konuk edecek olan Mersin ekibi, bu maçı kazanarak 2 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor.

"GOL YEDİKTEN SONRA HER ŞEY BİTMİŞ GİBİ OYNUYORUZ"
Altınordu ve Balıkesirspor maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Arıkdoğan, “Takım olarak kondisyonumuz çok iyi ve oyuncularımız 90 dakikayı rahat çıkartıyorlar. Sadece gol yedikten sonra oyuncularımızda kırılma oluşuyor. Bunun olmaması gerekiyor ancak gelişmekte olan takımlarda bu olabiliyor. Çünkü takım çok iyi mücadele ediyor, iyi oynuyor, pozisyon buluyor bir anda gol yiyince birden futbolcu bitiyor. Sanki golden sonra her şey bitmiş gibi oynuyoruz. Maçın 90 dakika olduğunu unutmamamız gerekiyor. Bu zamanla oturacaktır. Bizim takımımızda tecrübeli oyuncularımız var. Hakikaten onlar da iyi mücadele ediyorlar. İnşallah daha iyi olacağız" diye konuştu.

“BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR, KİMSE KORKMASIN”
Oynadıkları maçlarda öne geçmeleri gerektiğini vurgulayan Arıkdoğan, “Bugüne kadar oynadığımız ve öne geçtiğimiz hiçbir maçı kaybetmedik. Bizim öncelikle gol bulup, öne geçmemiz gerekiyor. Bir de biz ilk yarılarda iyi mücadele ediyoruz. Son 5 maçın hiçbirinin ilk yarılarında mağlup duruma düşmedik. Bu süreçte bizim golü bulup, maç sonucunu getirmemiz gerekiyor. Şimdi önümüzde Balıkesirspor maçı var. İdmanlara başladık. İnşallah bu maçı kazanarak, mağlubiyetlerin telafisini yapacağız. Bu maçı kazanmak bizim için önemli. Çünkü biz özellikle evimizde kazanmak istiyoruz. Kimse bizim 2 maçta aldığımız mağlubiyetlere bakmasın. Biz bu ligde kalacağız ancak biraz sabır istiyoruz. Kaybettiğimiz maçlarda da iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Elimizdeki mevcut kadro ile elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu takım ligde kalacaktır, kimse korkmasın” şeklinde konuştu. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA