EMEKLİ ASTSUBAYLAR EKONOMİK SIKINTI İÇİNDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EMEKLİ ASTSUBAYLAR EKONOMİK SIKINTI İÇİNDE!


 

Mersin Emekli Astsubaylar Derneği’nde 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla düzenlenen kokteylde konuşan Şube Başkanı Kur, astsubayların günümüzde bir takım ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu kaydetti.

SONER AYDIN

Mersin’de 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen TEMAD üyeleri, 32. kuruluş yıl dönümlerini ve Dünya Astsubaylar Günü'nü sade bir törenle kutladı. Daha sonra dernek binasında Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve çok sayıda emekli Astsubayın katılımı ile bir kokteyl düzenlendi.

“EMEKLİ ASTSUBAYLARIN YÜZÜ GÜLSÜN”
Kokteylde emekli astsubaylar adına kısa bir konuşma yapan TEMAD Mersin Şubesi Başkanı Halil Kur, 2012’de TEMAD olarak 17 Ekim’i Dünya Astsubaylar Günü olarak kutlanması için çok yoğun çabalar sarf ettiklerini söyledi. Astsubayların günümüzde bir takım ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Kur, “Görev tazminatlarımıza ve emekli astsubayların daha insanca yaşamalarına yönelik çalışmaları bekliyoruz. Meclisin açılması ile birlikte yapılacak çalışmalarla biz emekli astsubayların yüzü gülecektir” dedi.
Kokteylde kısa bir konuşma yapan AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise, “Ben sizlere emekli demiyorum. Çünkü tecrübe emekli olmaz. Gelecek nesiller sizin tecrübelerinizle kendilerini geliştirecek” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA