MERSİN ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR BAŞARI DAHA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR BAŞARI DAHA


 

2016 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projeleri başvuru sonuçları açıklandı.

Haber Merkezi

30 Eylül Cuma günü, Ulusal Ajans 287 adet proje teklifinin değerlendirilmesi sonucunda hibe almaya hak kazanan kurumları açıkladı.
Ulusal Ajans’ın yaptığı açıklamaya göre, projelerin her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildi. "İyi Uygulamaların Değişimine Yönelik Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti” kapsamında 11 proje asil olarak hibe almaya hak kazanırken 10 proje de yedek olarak belirlendi. “Yenilik Geliştirmeye Yönelik Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti” kapsamında ise 25 proje asil olarak hibe almaya hak kazanırken 7 proje de yedek olarak belirlendi.
MEÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden Arş. Gör. Gülden Gökşen’in proje başvurusu, 215.705 Avro’luk bütçe ile “Yenilik Geliştirmeye Yönelik Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Faaliyeti” kapsamında 287 proje içinden 17'nci sırada yer alarak hibe almaya hak kazandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA