Mersin’de uyuşturucuya geçit yok: 351 şahıs yakalandı


 

Mersin’de güvenlik güçleri uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emniyet, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz görev yapıyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamada, 2–8 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda toplam 210 narkotik olayı meydana geldi. Bu olaylarla bağlantılı olarak 351 şüpheli yakalanırken, 30 kişi tutuklandı. Şüphelilere ait ikamet, iş yeri ve araçlarda yapılan aramalarda 16 bin 667 adet uyuşturucu hap, 11 bin 661 gram uyuşturucu madde, ayrıca 1 tüfek ve 1 tabanca ele geçirildi.

Uyuşturucuyla mücadelede yalnızca operasyonlar değil, bilgilendirme faaliyetleri de sürdürülüyor. “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında 26 oturumda 2 bin 303 anneye eğitim verildi. Narko-yetişkin faaliyetleri kapsamında ise 29 oturumda 2 bin 555 kişiye bilgilendirme sunumları yapılarak, NARVAS ve UYUMA projeleri tanıtıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber