Koca cinayetleri durmuyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Koca cinayetleri durmuyor!


 

Bir kadın cinayeti daha: Tartıştığı eşini boğarak öldürdü!

Mersin'de aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan eşini boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan belediye temizlik işçisi, adliyeye çıkarılırken göz yaşlarına hakim olamadı. 

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Toroslar ilçesi Toroslar Caddesi üzerindeki Akbelen konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, Akdeniz Belediyesi'nde taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışan Serkan T. (41), aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan 1 çocuk annesi eşi Figen T. (36) ile işten döndükten sonra tartışmaya başladı. 7 yaşındaki kız çocuklarının önünde yaşanan tartışma sırasında öfkesine hakim olamayan Serkan T., eşini, boğazını sıkarak öldürdü. Kadının çığlıklarını duyan komşularının ihbarı ile olay yerine gelen sağlık görevlileri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, epilepsi hastası olduğu öğrenilen zanlı polis tarafından gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçunu itiraf eden ve eşiyle bir süredir aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu söyleyen zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevki sırasında göz yaşlarına boğulan Serkan T., gazetecilerin 'Neden yaptın' şeklindeki sorusuna, "Çok pişmanım. Nefsime ve Şeytana uydum. Başından bu yana eşimle sürekli tartışıyorduk" dedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA