"OHAL AMACI DIŞINDA ÇIKTI" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"OHAL AMACI DIŞINDA ÇIKTI"


 

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, OHAL’in amacının dışına çıktığını belirterek “AKP’liler Türk Milletine büyük bir özür ve minnet borçlu. Özür dilemelerini geçtik, artık tükürükleri bile yüzüne yapışıyor” dedi.

Haber Merkezi

FETÖ terör örgütü belasını Türkiye’ye AKP’lilerin getirdiğini belirten CHP’li Uçar, “Ne istediler de vermedik” itiraflarıyla ülkemizin başına bela ettiler. FETÖ-PKK ilişkisini yeni öğreniyorlarmış gibi her gün çıkıp kamuoyunda, basında ülkeyi kurtaran kahraman kesiliyorlar. FETÖ terörüne müsaade edenlerde AKP’ydi, PKK’ye sözde açılım yapanlarda AKP’ydi. Tabi bu süreç AKP’lilerin bir daha kandırılmayacakları anlamına gelmiyor” diye eleştirilerde bulundu.
“Yenikapı ruhundan çok daha fazla demokrasi bekliyorduk ama bu olmadı” diye konuşan Başkan Uçar, “OHAL TBMM’den geçti, partimiz desteklemesek de geçti. Ancak OHAL uygulaması amacının dışına çıktı. FETÖ terör örgütü ile gerçek ve samimi mücadele isteniyorsa bunun siyasi uzantılarının da hesap vermesini istiyoruz. Bizim buradaki amacımız kimseyi suçlamak değil. Ancak nasıl bir vatandaş bank Asya’ya bırakın mevduat hesabı açtırmayı, kira parasını yatırdığı için işinden atılıyorsa, bu FETÖ terör örgütü ile bağlantılı oldu iddiasıyla kapatılan derneklere üye olan ve AKP’de siyaset yapanlarında istifa etmesi veya ettirilmesi gerekiyor. Kimseyi sen FETÖ’cüsün diye yaftalamak veya suçlamak bizim işimiz değil adaletin ve yargının işidir. Artık yeter. AKP’den ricamız ‘Kandırıldık, Bilmiyorduk, Haberimiz Yoktu’ laflarıyla milletimizin sabrını denemeyin ve milletimizi kandırmayın” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA