Anamur voleybolda ‘Efe’ olma peşinde


 

Mersin’in voleyboldaki temsilcisi Yücelen Anamur Spor, evinde Bursa temsilcisi Osmangazi Belediyespor’u da 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Haber Merkezi

Arabica Coffee House Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde Mersin’in temsil eden Yücelen Anamur Spor, hedefine dolu dizgin ilerliyor. 

Ligin 30. haftasında Anamur Spor Salonu’nda Bursa temsilcisi Osmangazi Belediyespor’u konuk eden Mersin ekibinin maçını Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz de takip etti.

Geçen hafta Tokat deplasmanında karşılaştığı Niksar Belediyespor’u 1-3 mağlup eden Anamur, Osmangazi Belediyespor’u da 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Ligde çıktığı son 5 maçı da farkla kazanan temsilcimiz, büyük bir ivme kazandı. Play-off hattında yer alan Anamur ekibi, Efeler Ligi’ne yükselme hedefine sağlam adımlarla ilerliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber