Özgecan Turnuvası geleneksel olacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özgecan Turnuvası geleneksel olacak


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilkini düzenlediği ’Özgecan Basketbol Turnuvası’nı geleneksel hale getirmek istiyor.

Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, bu yıl ilkini düzenledikleri turnuvanın güzel ve çekişmeli geçtiğini ifade ederek, "Bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Takımlar turnuvada kendi eksiklerini ve oyuncularının son durumunu gördü" dedi. 

Geçtiğimiz hafta Mersin'de düzenlenen ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden 8 takımın katıldığı Özgecan Basketbol Turnuvası'nda birinciliği İstanbul Üniversitesi kazanmıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Canik Belediyespor, Adana Aski, Abdullah Gül Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Mersin Basketbol Doğuş Hastanesi'nin mücadele ettiği turnuva, 4 gün sürmüştü. Edip Buran Spor Salonu'nda 16 maçın oynandığı turnuva, kıyasıya mücadelelere sahne olmuştu. 

“HEDEFLERİMİZE BİR BİR ULAŞACAĞIMIZ”
Öte yandan önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gideceklerini de kaydeden Aydın, “Lig başlamadan önce son hazırlık maçlarımızı Kayseri'de düzenlenecek Erciyes Cup Turnuvası'nda yapacağız. Yine bizim turnuvamız gibi 8 takım mücadele edecek. Artık son eksiklerimizi de orada görme şansı bulacağız. Ondan sonra lig maçlarına odaklanacağız. Tabi bizim hedeflerimizi var. O yüzden çok iyi hazırlanıyoruz. Bu yıl hem Avrupa'da hem ligde mücadele edeceğiz. Aynı zamanda ligin ilk yarısındaki sonuca göre Türkiye Kupası'nda da mücadele edebiliriz. Avrupa'da hedefimiz grupta ilk 4'e girerek, play-off oynamak. Ligde ise öncelikle ilk devreyi ilk 8 içinde tamamlamak istiyoruz. Çünkü ligin ilk yarısında ilk 8 içinde yer alacak takımlar Türkiye Kupası'nı kazanmak için mücadele verecek. Ligde ise bu yılki hedefimiz ilk 5'de yer almak. Ligin başlamasına 18 günlük bir süre kaldı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Kalan sürede de iyi çalışıp, hedeflerimize bir bir ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA