‘Savaştık kazandık’


 

Uzatmalarda Aliağa Petkim Spor’u kendi evinde 104-103 yenerek önemli bir başarıya imza atan Carettaların Başantrenörü Carles Duran, “Savaştık kazandık” dedi.

Haber Merkezi

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Aliağa Petkim Spor ile karşılaştığı maçta uzatmalarda güldü.

Mersin, büyük bir heyecan ve coşkuyla geçen ve 2 kere uzatmalara giden karşılaşmada rakibi Aliağa Petkim Spor’u kendi evinde 104-103 skorla mağlup ederek taraftarına unutulmaz bir seyir zevki yaşattı.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma sonrası Carettaların Başantrenörü Carles Duran’ın maçı değerlendirdi.

 

MUHTEŞEM BİR GALİBİYET!

Maç için “Muhteşem bir galibiyet” diyerek sözlerine başlayan Carles Duran, “Son saniyeye kadar büyük bir mücadele ve emekle oynadık. Petkim inanılmaz bir performans sergiledi ve bizi sonuna kadar savaşmaya zorladı. İlk yarıda çok iyi oynadık, ancak üçüncü çeyrekte onlar çok isabetliydi. Ama biz asla inancımızı kaybetmedik ve son çeyrekte çok iyi oynadık. Uzatmada maçı iki ya da üç kez kazandık ve kaybettik, ama sonunda hedefimize ulaştık: kazanmak! Her şey için taraftarlarımıza teşekkür ederiz!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber