Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 3 yaralı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Düğün dönüşü kaza: 2 ölü, 3 yaralı


 

Otobanda çıkışı kaçırınca canlarından oldular!

Mersin’in Tarsus ilçesinde TEM otoyolu kavşaklar bölgesinde meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazada ölen şahısların Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde yapılan düğünün ardından Konya’ya gittikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye-Adana güzergahından Konya istikametine gitmekte olan içinde 5 kişinin bulunduğu 42 PZ 545 plakalı otomobil, iddiaya göre Yenice yol ayrımında çıkışı kaçırınca geri geri gelmek istedi. Aynı istikamette seyir halinde olan İ.H. yönetimindeki 80 AE 349 plakalı TIR, otomobile arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisindeki 5 kişiden sürücü Mustafa Gelgeç ile ağabeyi Mehmet Gelgeç olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Araçta bulunan Ayşe Gürdün, Ali Gürdün ve Ali Gelgeç ise yaralandılar.
Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansları ile Tarsus’ta bulunan hastanelere götürülerek tedavi altına alınırken, TIR şoförü ise gözaltına alındı.
Otoyolda yaşanan kazanın ardından kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen Yenice jandarma ekipleri kaza yeri güvenliği ve trafik akışını yönlendirip kazayla ilgili inceleme başlattı.
Öte yandan, kazada ölen şahısların Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde yapılan düğünün ardından Konya’ya gittikleri öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA