Kazanmak istiyoruz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazanmak istiyoruz!


 

Mersin İdman Yurdu, milli maç arasından sonra oynayacağı Altınordu mücadelesini kazanarak, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

TFF 1. Lig'in 6. haftasında geçtiğimiz hafta sonu evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenilen Mersin İdman Yurdu, ligdeki 3 mağlubiyetini aldı. 6 maçtan 2 galibiyet, birde beraberlik alan kırmızı-lacivertli ekip, 7 puanla 13. sırada yer alıyor.

Altınordu maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan MİY Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, “Altınordu maçında puan ve puanlar almak istiyoruz. Altınordu takımı iyi bir takım. Bu maçı kazanıp, yeniden bir seri yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımız bizimle beraber olsun. Bizim takımımız izliyorlar, seyrediyorlar, görüyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onlar merak etmesin biz bu işin içinden alnımızın akıyla çıkacağız. Ara bize ilaç gibi gelecek. Bu arada çok iyi çalışarak daha iyi konuma geleceğiz. Şu anda takımımızın fizik ve kondisyon olarak sıkıntısı yok. 90 dakika boyunca hiç sıkıntı yaşamadan oyuncularımız maçı bitiriyor. Sadece sonrada aramıza katılan oyuncularımızda biraz sıkıntı var. Onlarda yapacakları antrenmanlarla iyi konuma geleceklerdir. Tabi atık gençlik olayı da kalmadı. Genç oyuncularımız 6 maçtır ağabeyleriyle beraber artık tecrübe kazandılar ve üstlerindeki o heyecan ve paniği de attılar. Daha iyi günlerimizin olacağına eminim" diye konuştu.
Serol Demirhan ve Mahmut Metin'in sakatlıklarının da geçtiğini kaydeden Arıkdoğan, Altınordu maçında her 2 oyuncunun da kadroda olacağını sözlerine ekledi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA