Henüz hazır değiller! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Henüz hazır değiller!


 

Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubunda 2.hafta maçları sonunda, Mersin ekipleri içinde tek kazanan Silifke Belediyespor oldu. Zorlu geçen iki haftanın ardından en büyük hayal kırıklığı yaşayan MESKİSPOR olurken Toroslar Belediyespor ise geçen hafta Silifke Belediyespor karşısında sergilediği oy

ALİ ŞANLI

MESKİ’DE SIKINTI VAR

Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Meskispor ise ilk iki haftada 1 puan alarak, hesapları alt üst etti. Güçlü bir ekip ile sezona başlayan Mersin temsilcisi, çok istemesine rağmen henüz 3 puan ile tanışamadı. İyi futbolunu,istekli oyununu goller ile süsleyemeyen MESKİ evinde son kozunu oynayacak. Rakiplerinin kazandığı haftada puan farkının açılmaması için mutlaka galip gelmesi gerekiyor. MESKİSPOR bu hafta Pazar günü evinde Karaman Belediyespor’u ağırlayacak.

İSTİKRARSIZ GİBİ
Belkide BAL Liginin en genç ekiplerinden olan Toroslar Belediyespor’da, iki haftada her iki maçta farklı performans sergileyerek taraftarını şaşırttı. Geçen hafta deplasmanda ezeli rakibini Silifke Belediyespor’u sahadan silen Toroslar maçtan galip ayrılarak, büyük sükse yapmıştı. Bu hafta ise ligin güçlü ekiplerinden Osmaniyespor karşısında bir varlık gösteremeyen Toroslar ekibi, mağlubiyetten kurtulamadı. Oynanan ilk iki haftada aldığı 3 puan ile ligde 6.sırada yer aldı. Toroslar Belediyespor bu hafta deplasmanda Adana Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak.

KENDİNE GELEBİLİR
MESKİSPOR gibi 3’cü ligi hedefleyerek lige başlayan Siliflke Belediyespor ise ilk hafta yenilgisinin şokunu atlatarak deplasman da galip gelmesini bildi. İlk hafta evinde lige mağlubiyet ile başlayarak taraftarını tedirgin eden Silifke ekibi, 2 kırmızı kart görmesine rağmen zorlu Belen Belediyespor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Şaklaşık 45 dakika boyunca 9 kişi ile mücadele ederek çok istediği 3 puanı alan Silifke Belediyespor, bu hafta içerde henüz mağlubiyeti olmayan Ceyhan Doğanspor’la karşılaşacak.
Oynanan 2 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan ekip Osmaniyespor oldu. 6 puanla ligin zirvesine oturan Osmaniyespor bu hafta evinde Silifkespor’a boyun eğen Belen Belediyespor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA