Bakan’a var, vatandaşa yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bakan’a var, vatandaşa yok!


 

Mersin’de yıllardır yolları yapılmayan mahalleli okul açılışına gelecek olan bakan için sadece bir yolun asfaltlanmasına tepki gösterdi. Yıllardır toz toprak içinde yaşayan mahalleli yolu kapatarak, “Biz insan değil miyiz? Neden yollarımız yapılmıyor?” diye tepki gösterdi.

SONER AYDIN

Mersin’in Toroslar ilçesine bağlı Çağdaşkent Mahallesi 93053’nolu sokakta yaşayan mahalleliler yıllardır yollarının yapılmamasına rağmen bir okul açılışı için mahalleye gelecek Bakan için sadece geçeceği yolun yapıldığını öne sürerek yetkililere tepki gösterdi. Mahalle yollarının yaklaşık 15 yıldır yapılmamasına rağmen sadece Bakan’ın geçeceği yolun yapılmasını protesto eden ve çalışma yapan iş makinelerini durduran mahalleliler yetkilileri çifte standart davranıldığını söyledi. 

“15 YILDIR NERDEYDİNİZ?”
Yaklaşık 15 yıldır aynı sokakta yaşadığını, defalarca yetkililerle görüşmelerini rağmen bir türlü yollarının yapılmadığını, her seçim döneminde söz verildiğini ancak yetkililerin sözlerini tutmadıklarını aktaran mahalle sakinlerinden Aydın Sevim, bakan geçeceğinden dolayı sadece tek bir yolun asfaltlandığını, aylardır yanmayan lambaların değiştirildiğini, rengi solmuş bayrağın değiştirildiğini kaydetti. 

“TOZ, TOPRAK İÇİNDE YAŞIYORUZ”
Mahalle sakinlerinden Berivan Önen ise, yıllardır toz, toprak içinde yaşadıklarını dile getirdi. Araçların yoldan geçişi sırasında ortaya çıkan toz, toprak nedeniyle balkonda oturamadıklarını, çamaşırlarını asamadıklarını kaydeden mahalle sakini, “Yıllardır bu rezilliği çekiyoruz. Yazın toz, toprak, kışın çamur doluyor evimiz. Defalarca belediye ile konuştuk, her seferinde tamam yapacağız dediler ama kimse gelip halimize bakmadı bile. Bizden oy isterlerken bütün sorunlarınızı çözeceğiz dediler ama 15 yıldır yapılmayan yollarımızın sadece bir sokağına o da Bakan geçeceği için asfalt döktüler.  Biz de bu ülkenin insanıyız, bizim de hizmet almaya hakkımız var” diyerek tepki gösterdi.

YETKİLİDEN “YAPACAĞIZ” SÖZÜ
Vatandaşların çalışmaların sürdüğü yolda toplanıp çalışmaları durdurmasının üzerine zaman zaman vatandaşlarla belediye görevlileri arasında sert tartışmalar yaşandı. Belediye yetkilisi kendisine derdini anlatan vatandaşlara en geç 3 gün içinde yollarının yapılacağı sözünü verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA