Bu hezimeti beklemiyorduk! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu hezimeti beklemiyorduk!


 

Son 3 haftada alınan galibiyet ve yeni yönetim ile birlikte morallerin yükseldiği Mersin İdman Yurdu’nda, Gaziantep karşısında alınan 3-0’lık yenilgiyi değerlendiren Teknik Direktör Arıkdoğan, “Beklemiyorduk” dedi.

HEDİYE EROĞLU

TFF 1. Lig'in 6. haftasında evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup olan 
Mersin İdman Yurdu’nda moraller bozuk.
Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, geçtiğimiz haftalardan sonra hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını söyledi. 
Özellikle ikinci yarıdan sonra kaleci Mihaylov’un kötü oyununa dikkat çeken Arıkdoğan, “İkinci yarıda çok büyük bir hata, kalecimize kızamıyoruz, fakat sonra konuşacağız. Daha önceki maçlarda puan kazandıran bir oyuncumuz. Bu hatayı nasıl yaptı, biz halen anlayamıyoruz, halen oradayız. Gardımız düştü golden sonra. Mücadele eden bir takımız. Skor bakımından 3-0 çok üzücü. Bu takım kaybedecek, kazanacak, berabere kalacak ama bu sene daha iyi takım olacağız, daha iyi oynayacağız, daha iyi sonuçlar alacağız. Bu takım ligde kalacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA