ANTEP ZORLANMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANTEP ZORLANMADI


 

Mersin İdmanyurdu: 0 – Gaziantep BBS: 3

Serkan TULTAK 

Üç haftadır yenilmeyen Mersin İdmanyurdu, konuk ekip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı 3-0’lık mağlubiyetle yenilmezlik serisine bu maçta veda ederken, bu skorla da 7 puanda kaldı.  

TFF 1. Ligin 6. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan Mersin İdmanyurdu - Gaziantep BB maçı 3-0 sona konuk ekibin üstülüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın gollerini ise 47. dakikada Ekigho, 52. dakikada Muhammed Reis ve 90. dakikada Uche Kalu attı. 

İLK YARI POZİSYON YOK

Maçın ilk yarısında iki takımda gol pozisyonlarına girmekte zorlanırken, bu yarı takımlar gol yollarında üretken olamadılar. Bu yarı 0-0 sona erdi. 

İKİNCİ YARI GOLLERLE BAŞLADI

İkinci yarıya Gaziantep ekibi gollerle başladı... 47. dakikada Mersin defasının büyük hatasını af etmeyen ve ikinci yarı oyuna giren Uche Kalu’nun verdiği pası Ekigho topu boş kaleye yuvarlamakta zorlanmadı. İlk golden 5 dakika sonra 52. dakikada ise bu kez Muhammed Reis ceza sahası dışından attığı golle farkı ikiye çıkardı. Son sozü ise 90. dakikada Uche Kalu söyledi ve maç 3-0 sona erdi. 

Sarı kartlar: Mersin İdmanyurdu; Hakan Olkan, Tita, Mitroviç.
Gaziantep BBS; Yanel Tuncer, Yasin Palaz, Ekıgho.

YÖNETİM TARAFTARLARLA BÜTÜNLEŞTİ

Hafta içi yapılan olağanüstü kongre sonra göreve gelen yeni yönetimin taraftarlar ile bütünleşmesi ve onları maça davet etmesi kısmen de olsa sonuç verirken karşılaşmayı yaklaşık 3 Bin kişi izledi. 

Ligin başından bu yana protokol tribünleri de boş kalırken, bu maçta ise beklenenin üzerindeki ilgi kendini protokol koltuklarında da gösterdi. 

LİGLERE MİLLİ MAÇ ARASI

Lig maçları, A Milli Futbol Takımının 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde oynayacağı maçlar nedeniyle bu hafta oynanmayacak. 

Milli takımımız 6 Ekim 2016 Perşembe günü saat 21.45’te Ukrayna, 9 Ekim 2016 Pazar günü yine saat 21.45’te ise İzlanda ile karşılaşacak.  

Milli maçlar arasından sonra Mersin İdmanyurdu, İzmir ekibi olan Altınordu’ya konuk olacak. 1.ligin 7. haftasının programı henüz açıklanmadığı için maçın günü ve saati belli değil. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA