Yuvada kalan çocuklara gezi hediyesi


 

Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklar için yarıyıl tatili kapsamında Erciyes–Kapadokya gezisi gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklar için yarıyıl tatili kapsamında Erciyes–Kapadokya gezisi gerçekleştirildi. Vali Atilla Toros'un eşi Dudu İrem Toros’un himayelerinde gerçekleştirilen geziler, renkli görüntülere sahne oldu.

Toplam 25 çocuk ve görevlilerden oluşan kafile, gezinin ilk gününde Erciyes’te kayak, kızak ve teleferik gibi çeşitli kış etkinliklerine katılarak keyifli anlar yaşadı. Programın ikinci gününde ise Kapadokya’da, bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini kapsayan bir gezi gerçekleştirildi.

Gezi boyunca yeni yerler görmenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden çocuklar, hem eğlenceli hem de öğretici bir tatil geçirdiklerini belirterek bu anlamlı hediye dolayısıyla Vali Atilla Toros’a teşekkürlerini ilettiler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA