Haber Merkezi
Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Bilal Oğuz, Erdemli ilçesinde yaşanan sel baskınları ve Mezitli’de derenin taşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Yaşanan afetin Mersin’i derinden üzdüğünü ifade eden Bilal Oğuz, “Erdemli ilçemizde yaşanan sel baskınları ve Mezitli’de derenin taşması hepimizi derinden üzmüştür. Yaşanan afet nedeniyle etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Oğuz, en büyük temennilerinin herhangi bir can kaybının yaşanmaması olduğunu vurgulayarak, “En büyük dileğimiz, bu süreçte herhangi bir can kaybının olmamasıdır. Yaraların bir an önce sarılması için tüm kurumların seferber olması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
Mersin halkının zor zamanlarda her zaman dayanışma içinde olduğunu belirten Bilal Oğuz, “Bu tür zor zamanlarda Mersin’in her zaman gösterdiği birlik ve beraberlik ruhuyla yaralarımızı birlikte saracağımıza inanıyorum. Dualarımız ve gönlümüz Mersin’le beraberdir” şeklinde konuştu.