Mersin’de bin 545 araç trafikten men edildi


 

Mersin’de son bir haftada trafik denetimleri kapsamında; 117 bin 591 araç kontrol edilirken, bin 545 araç trafikten men edildi.

Haber Merkezi

 

Mersin’de Vali Atilla Toros başkanlığında, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, il genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, alınan tedbirler, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı.

Bu kapsamda; 19 Aralık - 26 Ocak 2026 tarihleri arasında kentte çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan toplam 816 şahısın yakalanarak adli mercilere teslim edildiği aktarıldı

Ayrıca trafik denetimleri kapsamında; 117 bin 591 araç kontrol edilirken, bin 545 aracın, trafikten men edildiği ve 854 ticari taksinin denetlendiği açıklandı.

“Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’ kapsamında da, bin 229 kimlik kontrolü yapılırken 5 yabancı düzensiz göçmenin Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildiği açıklandı.

Toplantı sonunda, “Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir” açıklaması yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA