Su dünyasına ilgi büyük | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Su dünyasına ilgi büyük


 

Mezitli Belediyesi Su Dünyası bu yaz Mersinlilerin serinlemek için en yoğun olarak tercih ettiği yer oldu. Hava sıcaklığının en belirgin olduğu günlerde ziyaretçi akınına uğrayan Mezitli Belediyesi Su Dünyası, aylık ortalama 8 bin kişiye ev sahipliği yaptı.

Her hafta suyunun değiştirilmesi sebebiyle bölgenin en temiz havuzu olarak öne çıkan Su Dünyası’ndan yaklaşık 27 bin vatandaş yararlandı. Ayrıca Su Dünyasına gelenlerin 1660 kişisi ise şehit ve gazi yakını yararlandı.

Mezitli Belediyesi'ne bağlı eğitim ve yüzme havuzlarında görevli personellerin yaptığı temizlik çalışmaları ön plana çıktı. Her gün 3 defa su değerlerinin ölçülen, günlük ortalama yüzde 35 oranında taze su takviyesi ile güneş ışınlarının suyu ısıtarak, bakteri oluşması tehlikesinin de önüne geçildi.  Vatandaşların sağlığı göz önünde bulundurularak, Su Dünyası'nda bulunan havuzların dışında belediyeye bağlı diğer havuzlarda da farklı metotlar ile temizlik işlemleri düzenli bir şekilde uygulandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA