Akdeniz’de çifte hortum


 

Mersin'in Silifke ilçesi açıklarında 2 hortum çıktı, yağmur ve dolu yağışının başlamasıyla etkisini yitirdi. Erdemli ilçesinde hem dolu hem de kuvvetli yağış etkili olunca bazı yollarda su birikintileri oluştu.

Meteorolojinin uyardığı kuvvetli yağış Mersin'in bir çok ilçesinde etkili oldu. Yağış öncesinde Silifke ilçesinden görülebilen Akdeniz'de kıyıya yaklaşık 1 mil açıkta iki hortum birden çıktı. Çifte hortumu birçok vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Bir süre etkili olan hortum yağmur ve dolu yağmasının ardından etkisini yitirdi. Doluyu toplayan vatandaşların kardan adam yapması dikkat çekti.

 

Erdemli ilçesinde de kuvvetli yağış etkili oldu. Bir süre etkili olan yağmurun ardından dolu başladı. Yaklaşık 10 dakika yağan dolunun ardından sağanak yağış devam etti. Yağış nedeniyle Koyuncu ve Alata mahallelerinde bazı yollar su altında kaldı. Araçlar yollardan güçlükle geçti. Mersin genelinde ara ara yağışların devam etmesinin beklendiği bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber