Mersin’de eğitime hayırsever desteği sürüyor


 

Haber Merkezi

 

Hayırsever destekleri kapsamında Mersin’in Silifke ilçesinde 24 derslikli Medcem Taşucu Ortaokulu yapımı için protokol imzalandı.

Mersin Valisi Atilla Toros’un himayesinde, Eren Holding tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü; Medcem Çimento Grubu CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Ceylan ve Eren Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Saadettin Yılmaz tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında Silifke ilçesi Taşucu Mahallesine yapılacak olan 24 derslikli Medcem Taşucu Ortaokulunun öğrenciler, öğretmenler ve velilere hayırlı olmasını dileyen Vali Atilla Toros; “Eren Holding bünyesinde bugüne kadar yapılan hayır çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Bu bağışın ilimiz için örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA