Çimentocular Mersin’de buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çimentocular Mersin’de buluştu


 

Çimsa ev sahipliğinde “2017 Piyasa Beklentileri ve Ekonomik Görünüm” toplantılarının ilki Mersin’de düzenlendi.

Haber Merkezi

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, 2015 yılından beri sürdürdüğü Ekonomi Dünyasına Bakış toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. 
28 tesisiyle Türkiye’de en yaygın hazır beton ağlarından birine sahip olan Çimsa, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle de inovasyon konusunda Türkiye’de çimento ve yapı malzemeleri sektörüne öncülük ediyor. Ekonomik dengeler açısından yeni bir döneme girileceği öngörüsüyle, ‘2017 Piyasa Beklentileri ve Ekonomik Görünüm’ toplantı serilerinin ilki Çimsa ev sahipliğinde Mersin’de düzenledi. Toplantıya, Akdeniz Yönetim Bölgesi’nde bulunan ve Malatya’dan Antalya’ya uzanan geniş bir coğrafyadan gerek müşteriler ve bayiler gerekse kamu yetkilileri ve tedarikçileri tarafından geniş bir katılım gerçekleşti. 

“DURGUNLUK YAŞANABİLİR”
Bloomberg HT Ekonomi Koordinatörü Gökhan Şen, toplantıda 2017’de ekonomide merak edilen konulara ışık tutarken, paydaşlardan gelen soruları yanıtladı. Şen, ''2017 yılında Amerika ve Avrupa'da gerçekleştirilecek seçimler sonrası dünyada yaşanacak ekonomik yavaşlamaya paralel olarak Türkiye de küresel durgunluktan nasibini alarak yavaşlayabilir." değerlendirmesinde bulundu.
Toplantıda Türkiye'de tüketimi canlandırma politikalarının sonuçları tartışıldı ve özel yatırımların geleceği masaya yatırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA