Minibüsçülerde başkan değişmedi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Hacı Veli Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, üyelerin oylarıyla bir hizmet dönemi için daha görevlerine devam etme yetkisi aldı.

Mersin ESOB Başkanvekili Nihat Dağdelen’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda, gündem maddeleri doğrultusunda çalışma raporu, hesap raporu ve denetim kurulu raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Raporların kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Genel kurulda tek liste halinde yapılan seçimlerde, Hacı Veli Çelik başkanlığındaki liste üyelerin tamamının desteğini alarak yeniden göreve seçildi.

Yapılan seçimler sonucunda Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası’nın yeni dönemdeki kurulları şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu: Mehmet Kartal, Mehmet Eşsizoğlu, Faysal Tatlı, Emre Arslan, Mehmet Metin Demir,  Şıh Mehmet Sancar. Denetim Kurulu: Selahattin Akdamar, Veysel Taş, Hakan Sağır.

Genel kurulun ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Başkan Hacı Veli Çelik, kendisine ve yönetimine duyulan güvenden dolayı oda üyelerine teşekkür ederek, yeni dönemde de minibüsçü esnafının sorunlarının çözümü ve mesleğin gelişimi için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA