Kötü başladık! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kötü başladık!


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor: 59 İstanbul Üniversitesi: 66

ALİ ŞANLI

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Kadınlar Özgecan Basketbol Turnuvası, başladı. 
Karşılaşma öncesi Mersin BŞB Kulübü Başkanı Hikmet Çetinkaya, maçı izlemeye gelen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ve annesi Songül Aslan’a çiçek takdim etti. 
Edip Buran Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul Üniversitesi arasında oynanan turnuvanın açılış maçı çekişmeli geçti. 
Karşılaşmanın ilk periyodunda etkili bir oyun sergileyen Mersin ekibi, rakibi karşısında ilk 5 dakikayı 6-3, periyodu da 17-12 önde geçti. Bu dakikadan sonra Alija Putina'nın elinden üst üste bulduğu sayılarla farkı azaltan İstanbul Üniversitesi, ilk yarının sonuna doğru skoru 21-21'e getirdi. Gintare Petronyte ve Nevin Kristen Vatansever'in ürettiği basketlerle kısa sürede toparlanan Mersin BŞB, soyunma odasına 33-29 önde gitti.
Maçın üçüncü periyodunda rakip pota altında etkisini arttıran İstanbul Üniversitesi, La Tanya White'ın iyi oyunu ve skora katkısıyla öne geçerek, son bölüme 49-43 üstün girdi.
İstanbul ekibi, son periyotta da üstün oyununu sürdürerek, maçı 66-59 kazandı.
Kentte 4 gün boyunca sürecek turnuvada; MersinBŞB, Beşiktaş, Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi, Adana ASKİ, Abdullah Gül Üniversitesi, Canik Belediyespor ve MBK Doğuş Hastanesi mücadele ediyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA