Tarım işçilerinin çadırlarını su bastı


 

Sağanak yağışın etkili olduğu Mersin’in Tarsus ilçesinde, mevsimlik tarım işçilerinin çadırlarını su bastı. Tarım işçileri Büyükşehir ve MESKİ ekiplerince tahliye edilerek Mehmet Çelebi Spor Salonu’na götürüldü.

Haber Merkezi

 

Mersin’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Tarsus’ta mevsimlik çadır işçilerinin çadırlarını su bastı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’a bağlı Yeşiltepe Mahallesi mezarlık bölgesinde çadırlarda kalan mevsimlik tarım işçilerini, o kısımda yaşanan su baskını nedeniyle bulundukları yerden tahliye etti.

İlçe Kaymakamlığı ile koordineli şekilde yürütülen çalışma kapsamında; taşkın nedeniyle çadır alanları su ile dolan yaklaşık 100 kişi Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları ile Yeşiltepe’den alınarak Mehmet Çelebi Spor Salonu’na taşındı. Aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu mevsimlik tarım işçilerine, Büyükşehir tarafından su ve battaniye de dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekipleri çok sayıda iş makinesi ve personelle birlikte yine Tarsus’ta Yunus Emre, Bolatlı, Akgedik, Fevzi Çakmak, Gazipaşa, Tozkoparan ve Yenice Mahallesi başta olmak üzere, sağanak yağışın etkili olduğu birçok noktada ve caddede su tahliyesi gerçekleştirerek, olumsuz durumlara anında müdahalede bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA