Çile caddesi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çile caddesi!


 

Mersin’de 27 Temmuz’da başlayan, Yoğurt Pazarı, Silifke Caddesi, Ulu Cami Meydanı’nı ve Atatürk Caddesi’ni kapsayan Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmaları vatandaşlara zor anlar yaşatmaya başladı.

SONER AYDIN

İlk olarak Ulu Cami Meydanı’nda başlayan çalışmaların ardından sırasıyla Yoğurt Pazarı’na ve Atatürk Caddesi’ne kazma vuruldu. Ulu Cami Meydanı ve Yoğurt Pazarı’nda çalışmalarda sona yaklaşıldı ancak Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde süren çalışmalar sırasında vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyor. 

“HER TARAFIMIZ ÇAMUR OLUYOR”
Çalışmaların olduğu caddeyi kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, çalışmalar sırasında ortaya çıkan toz ve çamurdan şikayetçi oldu. Özellikle tek kişinin geçebileceği taşlarla oluşturulan yoldan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar bir anda kendini çamurun içinde bulabiliyor. Çalışmalar sırasında yayaların geçebilmesi için daha geniş ve temiz bir yolun oluşturulması gerektiğini belirten vatandaşlar, yağmurların başlaması ile birlikte caddenin çamur deryasına dönmesinden korktuklarını dile getirdi.

“ESNAF 24 SAAT TEMİZLİK YAPIYOR”
Öte yandan çalışmaların olduğu caddede esnaflık yapan vatandaşlar da ortaya çıkan görüntülerden ve toz-topraktan şikayetçi oldu. İş yerlerinin önüne yığılan kum, parke ve moloz yığını nedeniyle adeta iş yerlerini açmakta zorluk yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, toz toprak nedeniyle iş yerlerini 24 saat temizlediklerini söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA