Mersin’in yüzü güldü


 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde Arnavutköy Belediye FSK’yı 4-3 yendi.

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Zor günler geçiren TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, evinde Arnavutköy Belediye FSK’yı ağırladı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Muş Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen ve 5-0 mağlup olan Kırmızı Lacivertliler, ligin 14’üncü haftasında moral bulmak istedi. 12 oyuncusu bahis soruşturması nedeniyle ceza alan, transfer yasağı olan ve maddi zorluklar çeken Kırmızı Şeytanlar, ligde küme düşme potasının bir sıra yukarısında ki yerini yukarı sıralara taşımak için mücadele verdi.

Maçın ilk yarısı 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Tempolu geçen karşılaşmada her iki takım da hücumda etkili olurken, skor üstünlüğü karşılıklı gollerle el değiştirdi. Ev sahibi ekipte Furkan Güneş 89.dakikada takımını öne geçiren golü attı. Yeni Mersin İdman Yurdu karşılaşmayı 4-3 kazandı.

Arnavutköy Belediye FSK’yı diğer takımlarla arayı açma hedefine ulaşan Mersin taraftarı da yalnız bırakmadı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA

Mersin Haber