Mersin’de milyonluk hırsızlık!


 

Mersin’de bir eve giren hırsızlar 1 milyon değerinde altın ve ziynet eşyası çaldı. Polis, binadan yüzlerini kapatarak girip çıkan 1’i çocuk 2 kadının peşinde.

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir sitede 1 milyon değerinde altın ve ziynet eşyası çalındı. Polis, binaya girip, çıkarken yüzlerini kapatan 1’i çocuk olmak üzere 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, Altaylılar Mahallesi Orhun Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4’üncü katta oturan M.Y. adlı kişi ailesi ile birlikte dün sabah saatlerinde evden çıktı. Akşam eve gelen M.Y. evinin dağınık olduğunu, evde bulunan 1 milyon değerinde altın ziynet eşyasının bulunmadığını gördü. M.Y. hemen polisi aradı. Eve gelen polis ekipleri evde gerekli çalışmasını yaptı.

Polis, hırsızlık yaşandığı gün sitenin güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde 1’i çocuk 3 kişinin yüzlerini kapatarak girip çıkması yansıdı.

Görüntülerdeki şüpheli hareketler nedeniyle polis yüzlerini kapatarak giren kişilerin kimliklerini tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  
 

  HABERCİ SPOR
 
 
  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANE
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA