Minik sporcular sertifikalarını aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Minik sporcular sertifikalarını aldı


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Yaz Spor Okulları’na katılan 750 sporcu törenle sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi

Açılış konuşması yapan Tarsus Belediye Spor Yöneticisi Dursun Uyan, Yaz Spor Okulları’nda güzel bir çalışma sergilediklerini, sporun ve kardeşliğin önemini çocuklara öğrettiklerini söyledi.
Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, Yaz Spor Okulları’nın amacına ulaştığını, bu faaliyeti geleneksel hale getireceklerini kaydetti. Can, “Yaz Spor Okulları kapsamında futbol, basketbol, voleybol jimnastik, karate, güreş kick boks ve boks branşlarında toplam 750 çocuğumuza spor yapma imkanı sağladık” dedi.
Sporun önemine değinen Başkan Can, “Yerel yönetim olarak, siz değerli vatandaşlarımızın bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam ediyoruz. Yaz okulu uygulaması da bu hizmetlerimizden biridir. Gelecekte sağlıklı nesiller yetiştirilebilmesi için sporun yararlarını anlatarak onları tüm hayatları boyunca spor yapmaları konusunda bilinçlendirmeye çaba gösterdik Çocuklarımızı bir an için bile kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bu bilinci kendilerine verebilmişsek ne mutlu bizlere. Gençlerimizin ve tüm sporseverlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmeleri için spor alanında bir çok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bir çok yerde özellikle amatör spor kulüplerimizin yararlandığı futbol sahaları yaparak hizmetinize sunduk. Son dönemde her yaştan insanımızın rağbet ettiği halı sahaların yapımını özendiriyor ve bir kısmını da belediye imkanlarını kullanarak hayata geçirmeye hedefliyoruz. Spor insanlar arasında iletişim kurmanın en güzel yollarından biri olup, aynı zamanda dostluk bağlarının kurulmasına ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürülmesine imkan tanımaktadır. Her yaştan insanın kendi durumuna göre mutlaka spor yapması gerektiğine inanıyorum” dedi.
Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Can, sporculara protokol üyeleri ile birlikte sertifikalarını verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA