Umutluyuz | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Umutluyuz


 

Yeni transferleri Sinan, Güven, Tita ve Pedriel’in takıma katılmasıyla güçlenen Kırmızı Şeytanlar, Boluspor maçına daha umutlu bakıyor.

ALİ ŞANLI

Ligin ilk haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’a mağlup olan  ve ardından kendisi gibi bu sezon TFF 1 Ligine düşen Sivasspor’a 6-0 gibi flaş bir skorla  mağlup  olan Mersin İdman Yurdu, Bolu’da hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü Bolu’da Boluspor ile karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar, yeni transferleri Sinan, Güven,Tita ve Pedriel’in takıma katılmasıyla güçlendi. Kırmızı Şeytanlar, Boluspor maçına daha umutlu bakıyor. Yeni gelen oyuncular içinde Pedriel ve Güven’in daha hazır olduğu tam hazır olmayan Tita ve Sinan’a ise Boluspor maçında  daha az süre alacağı düşünülüyor.

NEŞELI IDMAN
Beş gün önceden Bolu’ya giden Mersin İdman Yurdu burada günde çift idman ile Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü idmanların ise neşeli geçtiği öğrenildi. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan gözetiminde yapılan son antrenman da düz koşu, açma-germe, 5'e 2 top kapma çalışması ile devam ederken, taktik maç ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA