Darp edilen eczacı kalfasına ’geçmiş olsun’ ziyareti


 

Mersin'in Erdemli ilçesinde babasıyla tartışan eczane çalışanını sopayla darbeden şüpheli tutuklandı. Merkez Mahallesi Hastane Caddesi'ndeki eczanede çalışan Arif Fidan'ı 15 Ekim'de darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınan İ.T'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Erdemli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Deliktaş da Arif Fidan'ı çalıştığı eczanede ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Deliktaş, "Bizler aynı zincirin halkalarıyız. Hastanın ilaca ulaşması, tedavinin tamamlanması hepimizin ortak görevidir. Sağlık çalışanına yapılan her saldırı, aslında topluma yapılan bir saldırıdır. Çünkü biz hepimiz toplumun sağlığı için varız." diye konuştu.

Arif Fidan da ziyareti için Deliktaş'a teşekkür ederek, bu üzücü olayın bir daha yaşanmamasını diledi.

 

NE OLMUŞTU?

İ.T, 15 Ekim'de babasıyla tartışan eczane çalışanı Arif Fidan'ı sopayla darbetmişti. Kendisini tabureyle korumaya çalışan ve başından yaralanan Fidan, sağlık ekiplerince Erdemli Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. İ.T, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. (aa)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA