Mersin puan peşinde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin puan peşinde!


 

Mersin İdman Yurdu, Boluspor maçından puan veya puanlar almak istiyor. Teknik Direktörü Arıkdoğan, " Yeni gelen oyuncularımızla birlikte Bolu’dan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorum. Samsunspor maçıyla da nefes alacağımızı düşünüyorum" dedi.

TFF 1. Lig'in ilk 2 haftasını mağlubiyetle kapatan Güney temsilcisi, Bolu'dan alacağı iyi bir sonuçla nefes almak istiyor. Ligin ilk haftasında evinde Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenilen kırmızı-lacivertli ekip, ikinci haftada da Sivasspor deplasmanında 6-0 mağlup olmuştu. Geçtiğimiz hafta sonunda Büyükşehir Gaziantepspor ile hazırlık maçı oynayan Mersin İdman Yurdu, rakibini 1-0 mağlup ederek moral depoladı. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor maçı için bugünden yola çıkan Mersin ekibi, Bolu'da 3 günlük bir kamp yapacak.

Boluspor ve takımın son durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, milli arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdiklerini ifade ederek, "Büyükşehir Gaziantepspor ile bir hazırlık maçı yaptık. Yeni gelen oyuncularımızla, genç oyuncularımızı birleştirerek bir kadro yapmaya çalıştık. Rakibimiz güçlü olmasına rağmen, takımımız güzel bir oyunla, iyi bir galibiyet aldı. Tabi bu galibiyet takımın moral ve motivasyonunu arttırdı. Genç bir kadroyuz ve bu tür galibiyetle ihtiyacımız var. Çünkü sporcuların kendisine güveni artması lazım ki daha iyi oynayabilsin. İlk iki mağlubiyetten sonra bu hazırlık maçındaki galibiyetimiz takım için, gelecek için güzel oldu" diye konuştu.

"BOLU'DAN EN AZ 1 PUANLA DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM"
 Önlerinde zorlu bir Boluspor maçı olduğunu kaydeden Arıkdoğan, "Bu maç için bugünden yola çıkıyoruz. Orada 3 günlük bir kamp dönemi yapacağız. Çünkü takımımıza yeni 4 oyuncu geldi ve onlar şu anda idman anlamında tam hazır değil. Bu süreçte onlarla, takım birlikte idman yapmış olacak. Tabi bu ligde her rakibimiz olduğu gibi Boluspor'da zor bir rakip. Özellikle şu anda ligde lider konumdalar ve 2'de 2 yaptılar. O yüzden bizim her zamankinden daha iyi konsantre olup, daha iyi oynayıp, daha iyi mücadele etmeliyiz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Her maça olduğu gibi bu maçada galibiyet almak için çıkacağız. Bu deplasmandan en az 1 puanla döneceğimize inanıyorum. İnşallah oradan alacağımız puan veya puanlarla Mersin'e döneceğiz. Bu bizim takımımızın motivasyonunu, moralini de çok yükseltecektir" şeklinde konuştu.

"SAMSUNSPOR MAÇIYLA BİRLİKTE NEFES ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"
 21 Eylül'de yapılacak kongre ile ilgili de Arıkdoğan, "Kongre bizi ilgilendirmiyor. Bizim önümüzde zorlu maçlar var. Boluspor'dan sonra evimizde Samsunspor ile oynayacağız. Bu maçtan da alacağımız iyi sonuçla nefes alacağımızı düşünüyorum. Çünkü gerçekten ilk 2 maçta şansız mağlubiyetler aldık. Takımımızın genç olması bundan en büyük etken oldu. Gençlerin biraz tecrübesizliği, biraz panik yapması, biraz daha dikkatli oynamamaları bu sonucu getirdi. Ancak ben oyuncularıma güveniyorum ve bundan sonra böyle basit hatalar yapmayacaklardır. Yeni gelen oyuncularla, gençler iyi bir uyum gösterip takımımızı iyi yerlere taşıyacaktır. Bunu başarmak için elimizde gelen her şeyi yapacağız. Ligi en güzel şekilde tamamlamak için çaba harcıyoruz. Allah bu çabamızı boşa çıkarmasın" ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA