Sanat Sokağı adına yakışır hale geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sanat Sokağı adına yakışır hale geldi


 

Filli Boya’nın kent estetiğine verdiği önemi yansıtan renklendirme projesiyle Mersin Sanat Sokağı yepyeni bir görünüme kavuştu.

Haber Merkezi

Filli Boya, kent estetiği çalışmaları kapsamında, daha estetik bir kent görüntüsü oluşturmak için Mersin’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kültür Mahallesi’ndeki sanat sokağını renklendirdi. 
Filli Boya sponsorluğunda gerçekleştirilen çalışmada duvarlar, elektrik trafoları, telefon kutuları grafiti ve resim sanatçıları işbirliğiyle baştanbaşa boyanarak, rengârenk ve temiz bir görüntüye kavuşturuldu. Boyamanın ötesinde uygulamalarla gerçekleştirilen sanatsal çalışmalar ile kentin güzelleşmesi ve sokakların sanat ile bütünleşmesi hedeflendi. 
Projeye özel olarak hazırlanan resim motifi ve grafiti çalışmaları ve duvar resimleriyle sokak sanatının en ince detaylarına yer verildi. Farklı yaklaşımların bir araya getirilerek bir harmoni şeklinde uygulandığı çalışmalar ile sokak; halkın ve sanatseverlerin ilgisini çekecek bir açık hava sergisine dönüştürüldü. Renklerin, iyi bir boyanın ve iyi boyacıların sadece bir evi değil, bütün bir kenti değiştirip güzelleştirebileceğini gösteren proje sonunda sokak yepyeni bir görünüme kavuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA