Yeniler forma giydi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeniler forma giydi


 

Mersin İdman Yurdu, hazırlık maçında aynı ligin temsilcisi Büyükşehir Gaziantepspor’u deplasmanda 1-0 yendi.

ALİ ŞANLI

Büyükşehir Gaziantepspor ile Mersin İdman Yurdu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada, Kamil Ocak Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Mücadelenin ilk yarısında daha etkili olan,maçı ciddiye alan Mersin İdman Yurdu istekli ve arzulu futbolunun karşılığını 20. Dakikada genç yıldızın ayağından bulduğu gol ile  öne geçti.  İlk yarıda etkisiz kalan ev sahibi ekip konuk Mersin İdman Yurdu kalesinde tehlike oluşturamadı. Kırmızı Şeytanlar 20. dakikada Tolga Şahin’in ayağından bulduğu golle  1-0  ilk yarıyı önde kapattı.
İkinci yarı da gol ve goller bulmak için rakip kaleye baskını yoğunlaştıran Büyükşehir Gaziantepspor aradığı golleri bulamayınca müsabaka konuk Mersin İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğüyle tamamladı. Mersin İdman Yurdu’nda transferin son gününde kadrosuna kattığı 4 isimden Sinan,Pedriel,Tita ve güven sadece Pedriel ve Güven Varol maçta forma giydi.
Büyükşehir Gaziantepspor: Ahmet Sabri Fener** Muhammet Himmet Ertürk** Ahmet Kesim* Josef Çınar* Yenal Tuncer* Erdal Güneş** Okan Derici* İbrahima Wadji* Gökhan Alsan* Nenad Marınkovıc* Uche Kalu**
Mersin İdman Yurdu: Nıkolay Muhaylov* Hakan Olkan** Sero Demirhan* Milan Mıtrovıc** Emre Can Dönmez*** Abdulkadir Korkut** Nurullah Kaya*** Tolga Şahin*** Pedriel Suarez** Mahmut Metin** Güven Varol**.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA