CHP Bozyazı’da Baykal Arıdeniz ile ‘devam’ dedi


 

Haber Merkezi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin’in Bozyazı İlçe Kongresi bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime giren Baykal Arıdeniz, delegelerin oylarıyla zaferle çıktı ve güven tazeledi.

Bozyazı Princess Hotel’de yapılan kongrede heyecan doruk noktasına ulaştı. Parti üyeleri ve delegelerin yoğun katılım sağladığı kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Baykal Arıdeniz’in yeniden ilçe başkanı seçilmesinin ardından oluşan yeni ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: İlçe Yönetim Kurulu (Asil): Selime Aşman, Şenol Aysan, Sevim Binicier, Devsan Coşkun, Elmas Doludeniz, İsa Güğül, Serdal Kiremit, Mesut Oğuz, Berhan Şimşek, Simge Yıldız, Mustafa Yılmaz, Gürkan Yoraz.

İlçe Yönetim Kurulu (Yedek): Aziz Gökmen, Ali Doğan, Gönül Karakaş, Özgür Bayar, Şevket Doğan, Ali Gedik, Ferhan Asa, Yusuf Bal, Muhammet Şeker, Özden Uzunay, Levent Kılıç, Murat Bakır.

İl Kongre Delegeleri: Baykal Arıdeniz, Türkay Oral, Veli Yıldız, Müttalip Aşman, Yalçın Özcan, İbrahim Koçluk, Şevket Doğan.

Baykal Arıdeniz, kongre sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında partililere desteklerinden dolayı minnettar olduğunu belirterek, “Birlikte daha güçlü bir CHP, daha güçlü bir Bozyazı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA