Düğün sırasında çalılık alanda yangın çıktı


 

Mersin'in Silifke ilçesinde bir düğün salonu yanında davetliler oynarken çalılık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle ormana sıçramadan söndürüldü. Yangına müdahale sürerken düğün de devam etti.

Yangın, ilçeye bağlı Becili Mahallesi'ndeki bir düğün salonunun arka tarafındaki çalılık alanda çıktı. Alevleri görenler durumu 112 Acil Komuta Merkezi'ne bilgi verdi. Merkez bölgeye Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ile Mersin Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipleri sevk etti. Ekipler kısa sürede bölgeye ulaşarak yangına müdahale etti. Düğünün devam ettiği sırada alevler ormana sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bazı ağaçların zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmasının sürdüğü bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA