Dananın kuyruğu bugün kopacak! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dananın kuyruğu bugün kopacak!


 

Transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren Mersin İdman Yurdu, transfer sezonunun bugün sona erecek olması nedeniyle görüşmeleri hızlandırdı.

 ALİ ŞANLI

Kırmızı-Lacivertlilerde, 2016 yaz transfer döneminin bugün sona erecek olması nedeniyle önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. 
Yaşadığı maddi sorunlar ve yönetim krizi nedeniyle Süper Lig’den, PTT 1. Lig’e düşen ve hala daha sorunlarını çözemeyen Mersin İdman Yurdu, 10 Haziran 2016 tarihinde başlayan transfer sezonundan faydalanamayan birkaç  kulüpten biri olmuştu. Transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiren MİY için bugün artık son gün. 
Transfer tahtasını açamayarak transfer yapmayan Mersin İdman Yurdu, en azından son günde  uzun zamandır beklenen transferleri gerçekleştirmeyi planlıyor. Pedriel ile masaya oturan yöneticilerin büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Yönetim ayrıca; Tita, Güven Varol ve Sinan ile de yaptığı görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim bugün mesai bitimine kadar çok büyük bir aksilik olmaz ise bu 3 futbolcuyu da takıma kazandırmayı planlıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA