Genç yeteneklerin Mersin’e ilgisi az oldu


 

YUSUF CAN GÜDÜK

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol Kulübü’nün A takım ve altyapı için düzenlediği seçmeler tamamlandı. Koray Aydın Stadı’nda yapılan seçmelere 2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 doğumlu genç yetenekler katıldı. Seçmelere yaklaşık 20 sporcu katılım sağladı. Katılımın düşük kaldığı seçmeleri A Takım hocası Bayram Toysal ve ekibi birlikte izledi. Ayrıca Toroslar Belediye Başkanı Abddurrahman Yıldız da, seçmelere katılan sporcuları ziyaret ederek, başarılar diledi. 

Kulüpten yapılan açıklamada ise “2003-2009 yılları arasındaki sporcuların katıldığı seçmeleri teknik heyetimiz de yakından takip etti. Seçmeler için Koray Aydın Stadyumu'nun tahsisini sağlayan ve ziyarette bulunan Toroslar Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Yıldız'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

 

BAŞKAN YILDIZ’DAN KENTİN DEĞERİNE SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

Seçmelere katılan genç yeteneklerin sahada sergilediği performansları teknik heyetle birlikte takip eden Başkan Yıldız, Teknik Direktör Bayram Toysal ile de sohbet ederek bilgi aldı. Seçmelerde ortaya konan mücadele ve azimden dolayı sporcuları tebrik eden Yıldız, gençlerin enerjisinin kente umut verdiğini söyledi.

Başkan Abdurrahman Yıldız, yaptığı açıklamada sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmada çok önemli bir rol üstlendiğini vurgulayarak, “Yeni Mersin İdman Yurdu’nun ilçemizde gerçekleştirdiği altyapı seçmelerini takip ettik. Gençlerimizin sahada gösterdiği azim, disiplin ve kararlılık bize büyük bir umut veriyor. Her biriyle gurur duyuyoruz. Kentimizin takımını daha ileriye taşımamız, gençlerimize sahip çıkmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Toroslar’da spora dair ciddi bir alt yapının bulunduğunu da dile getiren Başkan Yıldız, “Toroslar Belediyesi Spor Kulübümüzü kurduk. Biz de altyapı hizmeti sunabileceğimiz, gençlerimizin ücretsiz kurs alabilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Genç sporcularımızdan yeni yıldızlar çıkacağına inanıyorum” dedi

 

BAŞKAN YILDIZ, MERSİN İDMAN YURDU SEVDALISI 11 YUSUF’U ANDI

Mersin İdman Yurdu sevdalısı namıdiğer 11 Yusuf’u rahmetle anan Başkan Yıldız, tüm Mersinlilere çağrıda bulunarak, Yeni Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Başkan Yıldız, tesisleşme ve altyapıya yapılacak yatırımların kulübün geleceği için önemli olduğunun altını çizerek, “El birliğiyle İdman Yurdu’nu kentin sahiplendiği bir takım haline getirmemiz lazım. Takıma inanıyorum. Güvenim tam” diye konuştu

Teknik direktör Toysal ve kulüp yöneticileri ise seçmelerin sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi için Koray Aydın Stadı’nı tahsis eden Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür etti. Teknik heyet, Yıldız’ın spora ve sporcuya verdiği desteğin çok değerli olduğunu belirterek, bu desteğin Mersin futboluna önemli katkılar sağlayacağına dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA