“Büyükşehir Meclisi’nde nükleere geçit vermeyin” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Büyükşehir Meclisi’nde nükleere geçit vermeyin”


 

Gülnar’ın nükleer felaket ile yok oluşuna izin verilmemesi için çağrı yapan CHP’li Atıcı, “Nükleer santral belediye meclisinden geçirilmemelidir” dedi.

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mersin'in Gülnar ilçesinde düzenlenen “Gülnar 100. Yıl 14. Kültür, Badem, Elma Festivali"ne katılarak ilçedeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Milletvekili Atıcı, festival açılışında yaptığı konuşmada; "Gülnar'ın ilçe olarak kuruluşunun 100. yılında bir araya geldik. Bu gibi etkinlikler insanların aralarında bağ kurmalarına, birbirlerini anlamalarına vesile oluyor. Ülkeyi yönetenlerin insanları kutuplaştırmaya çalıştığı şu günlerde Gülnarlıların birbirine sıkı sıkıya tutunması tüm Türkiye'ye örnek olmalıdır." dedi. Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı Gülnar'ın, tarım ve hayvancılık faaliyetlerine ve eşsiz doğal güzelliklere sahip olduğuna dikkat çekerek, Büyükeceli'de kurulacak olan nükleer santral ile bu güzelliklerin yok edilmesine izin verilmemesi gerektiğini ve yapılan anket sonuçlarından da anlaşıldığı gibi halkın nükleer santrali istemediğini belirtti. 
Festivale katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanına da çağrıda bulunan Atıcı, "Nükleer santral belediye meclisinden geçirilmemelidir. Siyasi iktidarın nükleer santrali yaptıracak gücü vardır, ancak bu günahı yerel yönetimlere yıkmak istiyorlar. Mersin halkının çağrısına kulak verin, sorumluluk alacaksa hükümet alsın. Bu günaha Mersinlileri ortak etmeyelim." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA