Vali Toros’tan Özel Harekat’a Taziye Ziyareti


 

Mersin Valisi Atilla Toros, geçirdiği kaza sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Karapınar’ın meslektaşlarına başsağlığı dilemek için İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Atilla Toros, görevi başında geçirdiği elim bir kaza sonucu şehit olan Polis Memuru Mustafa Karapınar için taziye ziyaretinde bulundu. Vali Toros, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, şehidin meslektaşlarına ve tüm Emniyet Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında, şehit polis memuru Mustafa Karapınar ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için dualar edildi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, silah eğitimi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Karapınar'ın anısı saygıyla yâd edildi.

Vali Atilla Toros, bu acı kayıp karşısında Emniyet Teşkilatının yanında olduklarını belirterek, şehidimizin ailesine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarına sabır diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA