Tehlikeli ekmek kavgası!... | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tehlikeli ekmek kavgası!...


 

Mersin’de otoyolda meyve-sebze satan kadın ve çocukların ekmek mücadelesi objektifleri yansıdı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun girişinde nem ile birlikte hissedilen sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu günlerde kadın, erkek ve çocuklar evlerine ekmek götürmek için mücadele ediyor. Tarsuslular mevsimine göre otoyolda, nar, patates, incir, erik, kayısı, karpuz, kavun, çilek meyve ve sebzeleri satarak evlerine para götürüp geçimini sağlıyor. Erkek, kadın ve çocuklar otoyola sıra sıra dizilerek yaklaşık 50 derece sıcaklığa aldırmadan otoyoldan geçen sürücülere ellerine aldıkları incirleri gösterip satmaya çalışıyor. Otoyolda adım başı ekmek mücadelesi veren vatandaşları görmek mümkün. Otoyolu kullanan sürücülerin birçoğu yol üstü satıcılardan alışveriş yapmayı ihmal etmiyor. 

İncir satan vatandaşlar havanın çok sıcak olmasına rağmen eve ekmek götürmek için çalışmaya mecbur olduklarını bu nedenle otoyolda incir sattıklarını dile getirdi. İncirin kilosunun markette 10 liraya kadar çıktığını ancak kendilerinin 6 liradan sattıklarını belirterek, mevsimine göre ürün satarak para kazanmaya çalıştıklarını söyledi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA