Mersin’de uyuşturucuya geçit yok


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in huzur ve güvenliğini daim kılmak için emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerinin gece gündüz çalışmaya devam ettiği açıklandı.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre kentte 11- 17 Ağustos 2025 tarihleri arasında yürütülen asayiş çalışmaları çerçevesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında; 134 narkotik olayı gerçekleşirken, 163 şahıs yakalandı ve 17 şüpheli tutuklandı. 

Şüpheli şahısların ikamet, iş yeri adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; 4 bin 624 adet uyuşturucu hap, 33 bin 842 gram uyuşturucu madde, 3 adet tabanca ve 23 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

 Ayrıca En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında; 21 oturum halinde bin 235 anneye bilgilendirme yapıldı. Narko-yetişkin faaliyetleri kapsamında da; 11 oturum halinde 458 kişiye bilgilendirme sunumları yapılmış, bu sunumlarda Narvas ve Uyuma projeleri de tanıtıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA