Finalistler belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Finalistler belli oldu


 

Toroslar Belediyesi’nin, geleneksel olarak düzenlediği ‘9. Köyler Arası Futbol Turnuvası’nın finalinde Çavuşlu ile Kavaklıpınar karşılaşacak.

 37 takımın mücadele ettiği turnuva; 28 Ağustos Pazar günü saat: 13.00’de Güzelyayla- Arpaç arasındaki üçüncülük maçının ardından yine aynı gün saat:15.00’de gerçekleştirilecek şöhretler karması ve saat:17.00’de Çavuşlu ile Kavaklıpınar mahalleleri arasında şampiyonun belli olacağı final müsabakası ile son bulacak.

Ayvagediği Mahallesi futbol sahasında oynanacak üçüncülük maçı, şöhretler karması ve final maçının ardından yapılacak ödül töreninde ise, ilk 3’e giren ekiplere kupa ve madalya, en centilmen takıma ve gol kralı ile en iyi kaleciye kupa, turnuvaya katılan tüm sporculara da teşekkür belgesi takdim edilecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, finale kalan takımlara başarılar dileyerek, tüm sporseverleri 28 Ağustos Pazar günü Ayvagediği Mahallesi futbol sahasında düzenlenecek karşılaşmalara davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA