İcraat var para yok! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İcraat var para yok!


 

Mersin İdman Yurdu’nda yaşanan kadro sıkıntısının çözümüne yönelik çabalar sürse de nakit sıkıntısı yönetimin elini kolunu bağlıyor.

ALİ ŞANLI

Ligin açılış maçında alınan Yeni Malatyaspor yenilgisinin üzüntüsünü yaşayan Merin İdman Yurdu, kadro sıkıntısını çözmeye yönelik çabalarını sürdürüyor.
Pedriel, Tita ve Güven Varol ile yeniden görüşen ve pazarlık masasına oturan yönetim aldığı olumlu yanıtlar ile sevindi. Ancak bu oyuncuların peşinat istemesi ile yeniden gündeme gelen nakit para sorununun nasıl çözüleceği hala belirsizliğini koruyor.
Milli maç arasına kadar bu sorunu çözerek Pedriel, Tita ve Güven Varol’u kadroya dahil ederek Bolu7da 15 günlük bir kamp yapmayı planlayan yönetim, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

KHALİLİ BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR!
Öte yandan durumu belirsizliğini koruyan Khalili’den haber var! Yeni Malatyaspor maç kadrosunda bulunan ancak Mersin’e gelmeyen Khalili’nin menajeri vasıtasıyla kulüp ile temasa geçtiği ve 300 bin Avro karşılığında bonservisini istediği öğrenildi. Yönetimin ise bu teklif reddederek, Khalili’ye kente gelme çağrısı yaptı. Kadro yapısını beğenmediği için gitmek isteyen Khalili’yi ikna etmeye çalışan Kırmızı-Lacivertli yönetimin bu sorunu nasıl çözeceği merakla bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA